Over ons

Onze missie is om kinderen meer te laten leren door spel. Kinderen krijgen grip op de wereld door fantasiespel. Allebei vader van een aantal pracht kinderen, waren wij op zoek naar een leuk cadeau voor onze kinderen.
Zelf hebben wij gespeeld met het bekende merk bouwstenen, maar deze pakketten vinden zijn voor velen onbetaalbaar. Dit moest anders vonden wij.

Daarom zijn wij gaan brainstormen en zo is speelstenen.nl ontstaan.
Hier kunt u betaalbare en hoge kwaliteit bouwstenen kunt kopen, met verschillende thema’s als leger, stad en meisjes.

Speelgoed voor kinderen moet uiteraard aan allerlei strenge veiligheidsnormen voldoen. Sluban heeft deze kwaliteitseisen hoog in het vaandel staan en alle producten zijn dan ook CE, ROHS en ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Speelstenen.nl veel speelplezier voor jong en oud!

WIE ZIJN WIJ?

Photo_Carlos

Carlos Hiralal

Als eigenaar van internetbureau BadBit werk ik graag voor klanten, maar vind het net zo belangrijk en vooral leuk, om zelf producten te ontwikkelen. Op deze manier blijf je jezelf ontwikkelen, onderscheiden van de rest en kun je aan klanten laten zien dat je echt begrijpt hoe het moet!

Photo_Vincent

Vincent Draaisma

Na 10 jaar in het basisonderwijs, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het heeft altijd gekriebeld om iets voor mijzelf te beginnen. Ik mag mijzelf geen professionele trendwatcher noemen, maar weet vaak wel wat mensen leuk/mooi vinden.

Zo ben ik twee jaar geleden begonnen met mijn eerste webshop in de verkoop van waterflessen met fruit filter en heb ik samen met Carlos de websites www.kindertipi.nl en www.opeigenhoutje.nl gemaakt.